Language

Urtikária-nap 2015 : az Urtikáriát kézben tartani

A második urtikária-nap megint világszerte október 1-én kerül  megrendezésre. Az idei urtikária-napon minden a “ kézben tartani az urtikáriát” téma körül fog forogni. Szeretnénk urtikáriás betegeknek lehetöséget nyújtani annak tesztelésére, hogy az urtikáriát kézben tartja-e, illetve szeretnénk nekik bátorságot adni , hogy átvegyék az irányítást ha az Urtikária tartaná öket kézben. Erre kifejlesztettünk egy Urtikária-Tesztet ( UCT ). A teszt orvosi felhasználásra alkalmas és segít pontosan meghatározni az Urtikáriát valamint javítani, megkönnyíteni a kezelést. Az UCT –t ingyenesen itt használhatja. Mi minden egyes használatnak örülünk.
Vitassa meg az eredményeit és cseréljen tapasztalatot az urtikária közösséggel. Az Ön minden tapasztalatából és visszajelzéséböl is profitálhatnak az érintettek!
Az urtikária-nap egy nagyszerü lehetöség az Urtikária tudatának erösítésére a betegek, a családjuk, az orvosok, a politikusok, a sajtó és a világ körében. Növelni akarjuk az orvosok képzési lehetöségeit, hogy a tudásukat a betegek kezelésére fordíthassák. Eröteljesesebb kutatással és orvosi támogatással szeretnénk az érintettek életminöségén javítani. Bövítse a nagy és világszerte aktív Urtikária – Community-n a saját hálózatát, és tapasztalja meg az állandó támogatást és segítséget. Mert akkor is ha néha úgy érzi: Nincs egyedül az urtikáriával!
Kik vagyunk? “Mi” mi vagyunk mindannyian. Betegek, Orvosok, szervezök, Te és Én. Minden egyén aki  részese az urtikári-nap2015-nek, az részese az Urtikária-hálózatnak, és segít abban hogy az urtikáriát kézben tartsuk.
Mesélje el ezt családjának, barátainak, kollégáinak, még az orvosának is. Ossza meg az információit akármilyen módon is az Urtikária-nap2015-ról.Hogy a Twitteren, Facebook-on vagy másként: ossza meg ezt az oldalt és terjessze az UCT-t.
Ösztönözzön másokat, rendezzen rendezvényeket. Miért is ne lehetene Urtikária-partyt tartani vagy helyi önsegítö klubbokat létrehozni? Talán ösztönözhetné orvosát hogy tartson más orvosoknak Urtikária továbbképzést. Hozza nyilvánosságra  képeit és rendezvényeit ezzel is hozzájárulva az ügyhöz. Minden számít – tegye  velünk együtt az egész világon sikeressé az urtikárianap 2015-öt!
Az Urtikária-nap 2015-öt az GA²LEN, UNEV, az urtikária network e.V., a daab e.V. és sok más  szervezö a világon keltette életre és támogatja szívvel lélekkel. Együtt fáradozunk az allergiás betegek körülményeinek és kezelésük javításán.

Urticaria Day website user guide

Download