Language

Urticariaday2021 - Komu je mar? ucare!

Kaj je UDAY?

“Urticaria Day (UDAY)” je dan, ko postavimo v središče pozornosti bolnike z urtikarijo. Poteka že sedmo leto zapored. UDAY je odlična priložnost za osveščanje bolnikov, njihovih družin, zdravnikov, politikov, novinarjev in vseh ostalih.

Pridružite se nam 1. oktobra 2021 in organizirajte svoj UDAY dogodek!

Letošnje leto je poudarek na digitalnih UDAY pobudah. Pripravite virtualni kongres, izobraževalni spletni seminar, digitalni umetniški projekt, kampanjo preko družabnih omrežij ali aplikacijo za urtikarijo. Vsak prispevek je pomemben!

Naredimo lahko še več. UDAY je lahko priložnost za pričetek delovanja regionalne podporne skupine. Pomagajte razširiti besedo o UDAY do prijateljev, družine in ostalih, ki jih je ta bolezen prizadela!

Bodite kreativni in razširite informacijo o UDAY! Objavite vaše dogodke na uradni UDAY spletni strani. Naj postane vaš osebni UDAY zgodba uspeha.

UDAY 2021 podpirajo organizacija Urticaria network e.V. (UNEV), mreža UCARE centrov odličnosti in mnoge organizacije po svetu, ki se zavzemajo za  boljše življenje bolnikov z urtikarijo.

info